83rd Annual Academy Awards. Nominees.

My Thoughts

Zi mare astazi! S-au anuntat oficial nominalizarile la Oscarurile de anul asta. Zi istorica de-a dreptul astazi pentru ca pentru prima data avem 10 (zece) filme nominalizate la Best Motion Picture of the Year  (=cea mai buna poza in miscare a anului 😛 ).  Asadar, primele impresii:

Fratii Coen, mama lor sa fie, sunt atat de buni incat comisia care vizioneaza si propune filmele pentru nominalizare probabil ca nici macar nu s-a sinchisit sa mai vada True Grit. Or fi zis: „A, asta-i facut de aia 2, clar, direct nominalizare la Cel mai bun film, Cea mai buna regie, Cel mai bun scenariu adaptat….Asaaa….ce mai avem…ooo, Bridges in rolul principal, automat il bagam la Cel mai bun actor intr-un rol principal.  Buuuun….hai sa le mai dam vreo 5 nominalizari, sa nu se supere…neeeext!”

Multumescu-ti, Doamne, ca prea tarea melodie a lui Johnny Cash -„God’s Gonna Cut You Down” e doar pe trailer! Altfel….ar fi fost prea de tot! Plus ca ar mai fi primit vreo 2 nominalizari in plus. 🙂

Next would be…The  Social Network … dar e greu de crezut ca va lua Oscarul dupa ce a impuscat Globul de Aur. Oricum, filmul e cool, Fincher e tare, deci are sanse! Daca Slumdog Millionaire a facut- o in 2008(+ un BAFTA + un Ceasar + alte zeci), de ce n-ar face-o si The Social Network…

Black Swan nu prea e genul meu de film, dar e al dracu de bun. Aronofsky nu se dezminte. Requiem for a dream, Pi, The Fountain, The Wrestler…. Pacat ca are o mustata atat de urata….

The Kids Are All Right. 🙂  Now…. filmul asta avea prea multe coaie under cover sa nu fie nominalizat. Unele filme se nominalizeaza doar din motive sociale (ca, deh, asa-s americanii), dar asta are conotatii puternice de film bun.

Uraaaaaaaaleeee pentru Toy Story 3! La insistentele caselor de productie (Disney that is and Pixar that is), oscaristii au trecut pe lista nominalizarilor pentru cel mai bun film si unul de animatie! Partea a 3a! Yeeeeey! Prea tare! Shrek, Lion King, Wall E kiss Toy Story’s ass! Ale tuturor 3 partilor!

P.S.: tot anime-urile sunt mai tari…

Despre Inception imi fac ceva griji… A fost lansat acum prea mult timp ca lumea sa-l aiba inca proaspat in cap si suflet. Ceea ce nu e corect, stiu, dar asa-i viata…Anyway, ii tin pumnii.

O sa revin. Depinde de DVDrip-uri. 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s