CONTRATIMP

My Work

CONTRATIMP e un concurs de tip treasure hunt (gaseste comoara) si se va desfasura pe 18 septembrie 2010, incepand cu orele 10, atunci cand echipe formate din cate 2 membri vor pleca de la punctul de start, parcurgand un traseu care va cuprinde aproape tot orasul Tr. Severin.

Probele sunt 8 la numar, sunt simple, iar buna lor indeplinire necesita un minim de atentie si conditie fizica. Prima echipa care va ajunge la FINISH, fara sa incalce regulamentul, va castiga 1000 RON.

Echipele sunt formate din 2 membri intre care poate exista orice fel de relatie: prieteni, iubiti, sef-subaltern, tata-fiu, sot-sotie, mama-fiica, colegi de scoala sau de serviciu, preot-enorias, etc…

Singura conditie pe care trebuie s-o indeplineasca este sa fie dispusi sa devina protagonistii celui mai antrenant show RTS.

Toti cei care doresc sa se inscrie, sunt rugati sa trimita o scurta descriere a lor si a coechipierilor(nume, varsta, ocupatie, hobby-uri si tot ce mai cred ei ca e de stiut) si o poza la dts_flow@yahoo.com. Nelamuririle se lamuresc la 0749 79 05 78.

Data limita pentru inscrieri: 16 septembrie 2010, orele 20:00.

Cei selectati vor fi anuntati telefonic vineri, 17 septembrie, se vor intalni cu organizatorii si vor primi regulamentul complet al concursului.

Nu au voie sa participe la concurs membrii DTS Flow(d’uh!), angajatii RTS sau rudele de gradul 1 ale acestora.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s