Harold and Maude

What I Love

Majoritatea oamenilor se naste ca sa moara. Cresc, merg la scoala, o termina, merg la facultatea pe care probabil nu si-o doresc pentru ca oricum nu stiu ce vor. O termina, mai devreme sau mai tarziu, si, tot mai devreme sau mai tarziu incep sa sape dupa metode de a face bani. Nu le iese, se pensioneaza si mor.

Majoritatea oamenilor isi iau o slujba care ii transforma in niste nefericiti resemnati dupa primii ani. Isi mai iau o casa anosta, inghesuita, banala la care platesc toata viata.

Majoritatea oamenilor se casatoreste, dupa alte cateva 2 3 relatii serioase si vreo cateva aventuri. Sa simta c-au trait. Trantesc apoi vreo 2 plozi si incep sa-si insele spouse-ul, pentru ca nimic altceva nu pare interesant in viata lor.

Majoritatea oamenilor merge in cluburi, la gratar, in vizite, la mall-uri, la concerte gratis, in Grecia, la piata, fara macar sa stie cum sa-si aleaga legumele. Tot ce conteaza e sa se ghiftuiasca. Si sa faca multe poze, mimand fericirea.

Majoritatea oamenilor nu vrea sa vada ce-i in jur, dincolo de ce e in jur. Si nici nu stiu cum sa vada. Sunt superficiali, ipocriti, mincinosi, tradatori, prosti, rasisti, homofobi, fascisti.

Pentru noi, toti ceilalti, exista MasterCard filmul „Harold and Maude”.

It’s a cult classic.

Feel free to comment dupa vizionare.

5 gânduri despre &8222;Harold and Maude&8221;

  1. so fuckin true ba… si inca nu stiu nici eu daca e de bine sau de rau… daca o fi de rau… mai da-i-n plm pe aia care cred ca daca (iti) pui intrebari esti altfel si meriti sa fii aruncat la gunoi 😛

  2. foarte adevarat si trist …revin cu commenturi dupa ce vad filmul…by the way nice photo bobo…timisoara, dar nu-i mai frumoasa ca bucuresti:x

    1. multumesc 😀
      eh, depinde… din unele puncte de vedere este mult mai frumos in Timisoara… eh, probabil depinde unde te obisnuiesti 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s