Puterea de a ajuta

My Work, Visand la Romania

Asa cum am promis, am fost la Unirea si le-am dus portabagajul plin pe care l-am strans de la Cristina, Sorin, Alex si cu mine. Le multumesc ca le-a pasat!

Nici nu am apucat bine sa deschid portbagajul si sa car 2 saci ca au inceput sa se stranga: intai 2 copii, apoi inca 3, apoi inca 2 oameni mari, apoi inca 5, etc. . Degeaba le-am spus sa imparta ce e acolo, degeaba am spus sa ia fiecare dupa masura si sa dea si copiilor; foamea de a avea era prea mare.

Am fost, le-am dus, au tabarat, le-am urat „Sarbatori fericite”, au multumit, am simtit ca intr-o mica masura sarbatorile de anul asta vor fi mai fericite pentru ei, am plecat. Au zis sa mai vin si m-au intrebat de ce nu le-am adus pozele de prima data.

Si am simtit ca nu trebuie sa ma opresc aici.

3 gânduri despre &8222;Puterea de a ajuta&8221;

  1. Puterea de a ajuta are orice om, dar iți trebuie puterea de a te ajuta singur! Ai făcut un gest extraordinar! Dar după părerea mea vina este a lor ca au ajuns asa! Trebuie și noi sa-i ajutam dar trebuie sa învețe și sa înceapă sa se ajute singuri și intre ei, în comunitatea lor!

    http://szm29.wordpress.com/

  2. E totul ok sa ajuti….dar eu am o problema…..sunt rasist:D….defapt umpic rasist sincer…..nu prea suport rasa lor…..pentru ca sunt gen ii ajuti si iti dau in cap:D……oricum ai facut o fapta buna:P…..dar eu ajut numai pe cei din rasa mea:))….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s