Masinile Top Gear pe Transfagarasan

What I Love

Stiti ca a fost Top Gear in Romania,nu? Stiti ca m-am zgariat pe ochi ca n-am putut sa stau ore intregi in fata Palatului Parlamentului sa-i vad macar o secunda,nu? Nu de alta, dar nu eram in Bucuresti… E, providenta a facut ca o prietena(urale pentru Cris!!!) sa mentioneze cum ca, in timp ce parintii ei treceau pe tranfagarasan, pe acolo sa se iveasca un Lambo, un Ferrari si un Aston Martin…Guess what? Acei parinti foaaarte inspirati aveau si un aparat foto cu ei…

Asadar, cu emotie in suflet si cu mii de multumiri mamei Cristinei Muntean, din cls. a XIa E, Colegiul National „Traian”, Drobeta Turnu Severin, jud. Mehedinti, va invit sa va bucurati de un Ferrari California, un Lambo Gallardo LP 560-4 Spider, un Aston Martin DBS Volante……………..

3 gânduri despre &8222;Masinile Top Gear pe Transfagarasan&8221;

  1. Foarte tari chiar am un dvd cu chestia asta:D……dar ne-am facut de ras si la astia……ca asa e romania…….nu stiu daca stiti cand se duc tiganeii aia mici pe ei…..pe masini pe acolo……aiurea ……:|….nu stiu rade lumea de noi cu asemenea oameni…..ei nu gandesc ca noi …ei zic ,ca noi toti suntem la fel….si nu e bine deloc….oricum foarte tari tipii:D….decand eram mic ii urmaresc:))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s