Giuliano, un pusti roman de 4 ani, cel mai puternic copil din lume

Uncategorized

Nu stiu daca la varsta lui ar trebui sa joace „Tara, tara, vrem ostasi” sau sa isi umfle muschii si sa devina tot ce tatal lui n-a atins in viata(care, in cazul in care nu v-ati prins, e cel care il antreneaza).

4 gânduri despre &8222;Giuliano, un pusti roman de 4 ani, cel mai puternic copil din lume&8221;

  1. Se pare ca mai exista parinti care nu au inteles faptul ca nevoile copiilor nu coincid cu nevoile lor si ca fiii/ fiicele lor sunt indivizi distincti cu drepturi individuale. Filmuletul imi aminteste de modul in care erau tratati copiii in epocile trecute, cand erau vazuti ca si adulti in miniatura si tratati ca atare. Copilul constituia proprietatea legala a tatalui, acesta detinand controlul absolut asupra vietii lui. E infiorator sa observi ca inca se intampla lucrul acesta sub ochii tai si ca societatea depune un efort minim pentru a proteja victimele!

  2. Ai dreptate cred ca taicasu il impinge puternic de la spate sa ajunga copilul ce nu a putut ajunge el! Mai ales acuma a vazut ca si merge, a inceput sa fie cunoscut si se gandeste numai la banii, a si uitat ca copilul lui are 4 ani si trebuie sa faca si el lucruri normale care le fac copii de 4 ani. Clar il termina cu cate antrenamente il pune sa faca, ca pt. a reusi asta trebuie foarte foarte multe antrenamente si atunci pun o intrbare : Ce viata mai are copilul asta la 4 ani?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s