R.I.P. MICHAEL JACKSON

Uncategorized

RIP

Orice veste teribila care vine neanuntata e greu de crezut, iar mintea ta refuza sa o asimileze. Azi, cand Antena 3 imi spunea ca Michael Jackson a murit am zis: „astia-s prosti”. Apoi CNN-ul mi-a confirmat nodul din gat.

M-am intrebat intotdeauna cum o fi fost in ziua aia cand a murit Elvis Presley.  Ziua aia istorica. Azi traim o zi de o insemnatate istorica si mai mare. Si o traiesc si nodul din gat nu o sa dispara prea curand. Am vazut aseara pe CNN ca Michael suferise un stop cardiac si ca fusese dus la spital. Din acelasi motiv (acela ca mintea refuza sa proceseze) am zis ca nu e nimic grav, ca e ceva minor si ca o sa se faca bine la timp pentru cele 50 de concerte din iulie; de parca un stop cardiac poate fi ceva minor si putin grav.

Mi-au venit atunci in cap concertul lui de la Bucuresti, pe care am apucat sa-l vad cap coada inregistrat pe un VHS, mi-a venit in cap noaptea in care veneam cu trenul acasa si cand l-am cunoscut pe Nicu, cel mai mare fan al lui Michael pe care l-am intalnit, am revazut in cap videoclipul „Black & White”  si imaginile din campaniile pentru ajutorarea oamenilor din Africa.

Michael Jackson o sa ramana ARTISTUL Michael Jackson. Lumea o sa planga si o sa-i asculte muzica. Nu o sa mai vorbeasca despre toate scandalurile lui, despre situatia lui financiara, despre sanatatea lui fizica si psihica. O sa ramana el prin muzica lui. Intotdeauna.

Cand schimbam canalele la TV, ma asteptam sa vad pe absolut fiecare post ceva despre el, inclusiv pe Discovery si Eurosport.  Imi pare rau sa spun ca MTV si VH1 au reactionat tarziu.

Elvis Presley, Freddie Mercury, John Lennon,  Michael Jackson… Ma intreb daca asta e pretul pentru a fi superstar.

Pentru prima data in aproape 7 luni, imi pare rau ca nu sunt in Bucuresti. Asa ca daca cineva din Bucuresti citeste articolul asta, il rog cu tot sufletul sa mearga la Ambasada SUA sa aprinda o lumanare si pentru mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s