Nationala a iesit din coma si Porumboiu…well, he did it again!

Sport, TIFF 2009, Visand la Romania, What I Love

Urasc timpul scurt si lucrurile care se intampla simultan. Aseara am vazut TIFF, n-am vazut meciul. E a 2a oara cand sunt la TIFF(anul trecut am fost la Sibiu), dar e prima oara cand bat tara jumate special pentru TIFF. Asa ca am lasat TIFF-ul sa castige in favoarea fotbalului. M-am bucurat ca, la scurtmetraje, a castigat filmul Stancai Radu, „Pentru el”, pentru ca l-am laudat si aici, si pe http://severinforum.ro/showthread.php?t=1302. Cumva ma bucur si nu ma bucur pentru „cel mai bun film”. „Politist adj.” e un film bun, iar „Nord” – urmeaza sa-l vad azi de la 5. Dezamagirea mea e ca „Pescuit sportiv” n-a luat niciun premiu. Regret filmele bune nevazute si evenimentele ratate. Regret ca n-am apucat sa o salut pe dna Morgenstern si sa dau mana cu Mircea Albulescu. Si mai regret ca n-am avut timp sa o admir din departare pe Claudia Cardinale. Regret ca n-am petrecut mai mult timp cu voluntarii, sa ma bucur de entuziasmul lor. Regret ca n-am vazut 3xJarmusch.

Regret atatea pentru ca TIFF-ul de anul asta a fost cel mai apropiat de sufletul meu si as fi vrut sa dilat timpul, sa ma multiplic si eu, sa vad si sa ma bucur de TOT.

Nu-i nimic, la anul tot aici o sa fiu, pentru ca, ei bine, Clujul si TIFF-ul, mai ales in combinatia asta, creeaza dependenta.

Si, ca sa amplific bucuria, nationala de fotbal a facut ce ne asteptam, eu si tot poporu’, a invins in Lituania. Victoria nu inseamna numai castigarea meciului. Inseamna schimbarea atitudinii si a mentalitatii si inseamna revigorare. Un plus de putere si incredere, exact ce aveam nevoie.

Corneliu Porumboiu_unul din cei doi castigatori ai Trofeului Transilvania_0.headline

romania fani(1)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s