Eva

Closest

Nu oricine poate avea un animal. Am stiut asta dintotdeauna. Ce nu am stiut: ca eu pot avea grija de un animal, sa fie al meu, sa-l ingrijesc, sa-i cumpar tot ce are nevoie. Animale am mai avut, pesti adica, dar ori au sfarsit pe jos, sarind din acvariu, ori le-a crutat mama suferinta si i-a aruncat in toaleta. Eva e primul meu caine, al meu recunoscut de toata lumea, al meu cu totul. Nu mi-am dorit-o, am luat-o din mila si din respect pentru Craig si Lucy.

Sa incep cu inceputul. Pe Eva am salvat-o dintr-un loc in care o manca raia si manca doar cand isi mai aducea cineva aminte de ea. Nu mai avea par aproape deloc, avea rani deschise si mirosea in asa hal, ca nu prea puteai sa te apropii de ea. Dar era extraordinar de prietenoasa, jucausa si vesela. La insistentele lui Craig si mai ales ale lui Lucy (despre care o sa scriu in curand), am chemat ambulanta veterinara (da, exista asa ceva) si au luat-o. I-au facut analize, au spalat-o, a trecut la un tratament intens(multumim DIVET 🙂 ). Dupa o saptamana si vreo 15 milioane cheltuite, incepea sa se faca bine. Craig si Lucy au luat-o la ei si au continuat tratamentul. Au ingrijit-o asa cum ingrijesti un copil bolnav. Apoi ei au trebuit sa plece din tara…

Si singura solutie era sa o iau eu. Am dus-o acasa (din Bucuresti in Severin) si am continuat tratamentul. Aveam grija sa aiba tot timpul un culcus curat, ii faceam baie saptamanal si aveam grija sa isi ia zilnic tratamentul. Cand s-a facut mai bine, am dus-o la sterilizat ca sa nu le trasmita si eventualilor pui boala ei. Nu-mi pare rau de niciun leu pe care l-am cheltuit pentru ea, desi acum mi-ar prinde foarte bine banii aia.

M-a uimit cum un caine poate fi atat de cuminte.  Nu credeam ca un caine intelege fara sa tip sau sa arat cu degetul ce vreau sa spun.E ca si cand e recunoscatoare pentru tot ce am facut pentru ea.

Mi-e dor de ea de mor.

Eva

Eva 2

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s