Ramona (Ra)

Friends

Marea dezamagire a vietii lui Ra e ca nu e geniu. Apoi urmeaza celelalte. Ceea ce nu stie ea e ca ea, de fapt, e geniu. Nu geniu in sensul in care isi utilizeaza mai mult de 5-6% din creier pentru implinirea stiintei, a filosofiei, a artei… Geniu in sensul ca stie sa traiasca. E si asta o stiinta, o filosofie sau o arta. Stie sa asculte, stie sa planga cu cineva, stie sa isi asume responsabilitati si stie ce e bine si ce e rau. Vrea intotdeauna sa faca bine si asta o face inteleapta si matura. Stie sa isi poarte palarioara rosie si margelele. Danseaza charagios si nu ii pasa. Cand lucram si eu in acelasi loc cu ea, daca cineva o supara, venea la mine in birou si incepea sa povesteasca plangand cat de rea e lumea. 

La plaja, se aseaza punctual dupa soare si nu conteaza daca e singura care sta aiurea, cu capul la picioarele celorlalti si cu picioarele la capul celorlalti.  Daca o faci sa rada, iti multumeste ca ai facut-o sa ii treaca tristetea.

Vorbeste despre ea cu „ea”, adica nu prea foloseste pronumele personal de persoana I singular si asta e al naiba de amuzant. Mai ales cand spune „ea e trista”. Si n-ai cum sa nu razi, chiar daca ea atunci chiar e trista. Daca o vezi, te gandesti ca cineva ca ea n-are cum sa fie trist. Si, cu toate astea, are tristetea oamenilor mari.

Ar fi pacat sa n-o cunosti pe Ra…

imgp3398.jpg

imgp3835.jpg

imgp3950.jpg

3 gânduri despre &8222;Ramona (Ra)&8221;

  1. uite cum gasiram noi un lolo mic, aici ioana-bricheta cu MAXIM:)) ea e RA da da da, ce fain ca a scris cineva desprea ea asa frumos. aaaaa si te astept sa-ti aprinzi o tigara 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s