Printre fumuri si aere

Uncategorized

Printre fumuri si aere. In locuinta noastra boema au loc discutii elevate. Padre vrea din nou sa duca discutia in directia lui. Metoda: se contrazice cu toata lumea. Acuma imi zice sa scriu eu acolo, adica aici, sa va zic sa va duceti pe blogul lui. Blogul lui inseamna niste fotografii. Forografiile lui, nu alte fotografii. Fotografii bune, alb negru, cu atmosfera, mai multe atmosfere, fotografii care canta, vibrand.:) Nu fac misto, chiar sunt bune. Acuma Padre tachineaza.

Intr-o seara vorbeam despre salvarea balenelor de pe peretii paharului din plastic plin cu bere. Si pentru ca nu sunt balene in Marea Neagra, asa ca ajungem sa salvam delfinii de pe peretii paharului din plastic plin cu bere. Berea fiind oceanul, pardon, Marea Neagra. Balenele, respectiv delfinii, erau petele de spuma din interiorul paharului. Am salvat vreo cativa. Sprit ecologic inalt!

Intr-o alta seara ne intrebam daca intr-un tablou din locuinta noastra boema sunt foioase sau conifere. Adica sunt niste copaci pe acolo. Eu cred ca sunt foioase, mai exact frasini, Padre crede ca sunt, evident, conifere, mai exact, molizi. Padre gesticuleaza si exemplifica aratand spre tablou cu un picior de scaun drept aratator. Eu raman la teoria mea. 60 % dintre oamenii care vin pe la noi cred ca sunt molizi.

Cand nu recita, Padre canta „Cand se coc alunele”.

Intr-o seara, lucram la un proiect pentru emisiune. Adica eu nu lucram, numai Padre cu Alex si Minola. Dintr-o data, Alex vede balonase pe ecran. Padre nu vede. Minola nu vede. Vin de pe canapea sa vad daca sunt balonase. Nu erau. Vine si sora-mea din polul opus al canapelei. Nu sunt,ma, balonase, ce dracu! Alex apleaca putin ecranul laptopului. 3 balonase, unul albastru, unul roz si unul portocaliu se ivesc trufase pe ecran….

Intr-o alta seara analizam fazanul impaiat de deasupra unei usi din locuinta noastra boema. Tipul nu mai are vreo 3 pene din coada, aripa stanga ii atarna, iar eu i-am tras odata un ursulet fix in cap si acuma ciocul sau indica podeaua.

Intr-o alta seara, Padre ne-a demonstrat metafizic cum ca 1+1=3. Teoria sta in picioare! Nu pot sa o explic, ca n-am copyright. Are trebui sa incercati!Poate o sa urmeze o parte a 2a.

Pana atunci, instrumentele stau aruncate pe un caiet cu coperti groase, pe care scrie insistent „Gandeste liber!”. Da, maaa, da, nu vezi ca asta fac!!!

cnv000030.jpg

8e0b.jpg

2 gânduri despre &8222;Printre fumuri si aere&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s