Don’t Fucking Stop!

My Thoughts

Candva, vroiam sa faca atatea lucruri!…  Dar nu eram omul care trebuie. Inca nu sunt omul care trebuie. Dar am inceput sa fac lucrurile alea. Urmarile au fost si bune, si rele. Si tot n-am incetat sa le fac, pentru ca mi-au adus cele mai negre si cele mai luminoase momente din viata mea. In ordinea asta. Tot n-am devenit omul care trebuie. Si eu fac in continuare lucrurile alea interzise. It feels good!

Va anunt cand devin omul „care trebuie”.

babel11.jpg

Babel – by Bruegel.

2 gânduri despre &8222;Don’t Fucking Stop!&8221;

  1. „care trebuie”…cred ca am citit cuvintele astea 2 de 50 de ori intr-un singur minut si tot incerc sa le relationez cu experientele mele „trebuite” sau „netrebuite”…si nu pot. Se asterne ceata in mintea mea cand vad cuv „trebuie”. De ce trebuie? De ce trebuie sau nu trebuie sa fim cumva? Cine hotaraste ce e bine si ce e rau? Cine hotaraste daca tu esti omul care trebuie? Tu?!…Nu ai voie sa te raportezi doar la tine si la asteptarile tale in legatura cu propria-ti persoana. Daca tu nu iti esti de ajuns tie insati…nu vei fi nici celorlalti. Stii ce cred eu?…sunt tampita!…normal ca nu stii! :)…cred ca de fapt nu vrei sa fi pentru tine ceea ce trebuie. E prea comod statutul( daca pot sa-i spun asa) de:” wtf…mi se rupe…si ce daca ma simt bine sau rau(o zi da una nu :p)…nu poate sa ma condamne nimeni ca fac lucruri interzise atata timp cat ma invinuiesc singura chiar dinainte de a le face”. Ei bine te condamn eu!…nu neaparat ca m-ai scos din sarite cu textu asta pe care l-ai postat aici, ci pt ca nu te iubesti la fel de mult cum o fac altii! Si nu sunt corecte proportiile…

  2. In cazul asta, trebuie=vreau, sunt sinonime. Pentru mine, nu trebuie nimic, e vorba doar de ce vreau. Eu hotarasc pentru mine ce e bine si ce e rau, de asta fac fiecare lucru pe care il fac. Cand am scris textul asta, am lasat loc de interpretari, pentru ca nu am putut da exemplele concrete care m-au facut sa scriu post-ul asta. Nu am avut nicio secunda intentia de a spune ce ai inteles tu. Poate stam odata la o bere, 2,3 sa vorbim mai multe.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s